Hotel De Hallen Remise47

Een unieke locatie

Dit geweldige monumentale pand behoort tot het belangrijkste erfgoed van de hoofdstad. Het kasteelachtige voorgebouw aan het Bellamyplein midden in het hippe Amsterdam West werd in 1903 gebouwd als kantoor en depot van de gemeentetram. Het voormalige tramdepot is met behoud van originele karakteristieke elementen volledig gerestaureerd en gevormd tot een inspirerende locatie. Denk aan urban vintage met een industriële touch. Scandinavisch vintage interior design in een blauwstalen setting met veel groen, planten en moderne kunst inspireren je vanaf binnenkomst. Toegewijd personeel levert hoogwaardige service, de kamers zijn luxe en de sfeer is zeer relaxed.

Remise47 Bad Trouwen Huwelijksnacht

De perfecte huwelijksnacht

Maak jullie dag compleet met een verblijf in één van de 3 romantische suites van Hotel De Hallen. Geniet samen van bubbels in het bubbelbad, een romantisch ontbijt op bed en slaap hemels. Er is zelfs de mogelijkheid om alle gasten een verblijf aan te bieden in het hotel met 57 kamers.

Remise47 Trouwen

Persoonlijke touch

Hebben jullie een favoriete kleur of thema? Met plezier verven wij de entree naar wens. Toast met dierbare vrienden in onze excentrieke rode bar, snij de bruidstaart aan in onze groene bar, geniet met familie van het zonnige terras en vergaap je aan de grote hal tijdens de adembenemende ceremonie. Er is veel mogelijk in overleg!

Zeker weten dat jullie met alle gasten een praatje kunnen maken? Graag bieden wij ons walking dinner aan. Liever gezellig kletsen aan lange tafels? Geniet van het sit down dinner. Onze chefs denken graag met jullie mee. Samen maken wij jullie dag persoonlijk.

Feest
Een knallend feest als afsluiter? Wij werken samen met diverse locaties dichtbij het restaurant, die ruimtes bieden voor verschillende groepsgroottes waar tot in de late uurtjes een geweldig en onvergetelijk feest kan worden gegeven.

Remise47 Hotel De Hallen Trouwen

Contact

Bezichtiging en persoonlijk gesprek

Enthousiast geworden? Wij laten jullie graag de locatie zien en denken met plezier mee. We kijken ernaar uit om jullie bruiloft voor maximaal 100 personen onvergetelijk te maken!
Bel gerust +31 (0)20 5 150 452 of stuur een mail naar groups@vondelhotels.com