Locatie & Sfeer

Restaurant Remise47 is onderdeel van Hotel de Hallen, gelegen in Amsterdam West, vlakbij het populaire Hallencomplex. Het restaurant is gevestigd in een voormalige tram remise. In het restaurant zijn de historische details bewaard gebleven. Gecombineerd met een smaakvol interieur en uniek design is een urban-vintage sfeer gecreëerd. Ideaal om te in te lunchen met vrienden, familie en geliefden.

 

GROOT TERRAS IN AMSTERDAM
Zodra het weer het toelaat opent Remise47 het mooie, ruime terras met middagzon. Geniet hier van lunch, diner of een gezellige borrel en ga op in bruisend Amsterdam.

Remise47
Remise47 Bellamyplein 47 Amsterdam-West

Geschiedenis

Remise47 maakt deel uit van het populaire Hallencomplex in Amsterdam-West. Dit gebouw, ooit een tramremise waar trams na hun dienst werden gestald, vertelt zijn verhaal door de indrukwekkende, openslaande deuren van het aangrenzende restaurant Remise47. Deze deuren onthullen het imposante formaat van de trams die hier vroeger hun onderdak vonden. Als je naar boven kijkt, kun je nog steeds de stalen structuur van de voormalige remise herkennen. Ook op de grond getuigen de oude tramrails van hun historische oorsprong!